OM ANETTE

"lyttende, følsom og passioneret"

Jeg har været optaget af “trivsel i familien” i rigtig mange år. Naturligvis både min egen familie, men jeg brænder virkelig også for, at kunne gøre en forskel for din familie. Med årene har jeg indset, hvor vigtigt det er, at tage sin egen iltmaske på først, for derefter at have ro og overskud til at være der for familien.

Jeg blev mor til en søn i 2002 og en datter i 2004. Børnenes far og jeg blev gift i 2003 og desværre skilt igen i 2015. Det var en stor sorg for mig, at min familie skulle brydes op. Det tog tid at bearbejde, men jeg fandt en vej gennem krisen, der langsomt byggede mig op igen. I dag har jeg fundet mig selv som mor og kvinde på ny.

Arbejdsmæssigt har jeg en mangeårig baggrund indenfor marketing, hvor jeg har arbejdet både i dagligvare- og underholdningsbranchen.

I 2010 startede  jeg hjemmesiden BØRN MED MÆLKEALLERGI ved siden af mit arbejde. Her hjalp jeg forældre til børn, der havde fået konstateret mælkeallergi.

I marts 2019 startede jeg på den 2-årige uddannelse til Familierådgiver på Blackbird Institute af Fie Hørby og Mie Kaae. 1. år er en grunduddannelse i Relationskompetence og 2. år er koncentreret omkring Familierådgivning. Jeg har bestået 1. år og starter på 2. år i september 2020.

I 2020 har jeg gennemført Psykolog Mette Holms online uddannelse til OPPE-guide. Mette Holms OPPE-teori går bl.a. ud på, at du ved hjælp af fokus på dine følelser, skaber bevidsthed om de tanker, der fører til følelsen. Med viden om at dine følelser afgør dine handlinger, kan du på den måde arbejde målrettet med at skabe det liv, du ønsker.

Når jeg guider og vejleder andre, gør jeg brug af al min erfaring/min bagage, min viden og ikke mindst indføling og empati. Jeg ønsker dig og din familie alt det bedste.