mors TRIVSEL

en forudsætning for trivsel i familien

Vi er så tæt forbundet i en familie, at det altid vil påvirke resten af familien, hvis en eller flere ikke trives. Forudsætningen for trivsel i familien ligger også i din egen trivsel – mors trivsel. Det er noget, mange mødre helt overser i deres store fokus på omsorg for især børnene.

Som de siger, når vi er ude at flyve – du skal tage din egen iltmaske på først, inden du hjælper børn og andre. Det samme gælder i familien. Du kan ikke være den mor og rollemodel for dine børn, som du i realiteten ønsker, hvis ikke du sørger for at passe på dig selv.

Ønsker du et andet resultat end du plejer, skal du gøre noget andet, end du plejer.

Lad mig guide dig til mere ro og overskud

I mine forløb tager jeg udgangspunkt i konkrete situationer, som du oplever er udfordrende. Ofte viser det sig, at når man arbejder med én specifik udfordring, giver det samtidig refleksion til at håndtere andre situationer på en ny måde.

Det de fleste har fokus på, er at finde løsninger på selve udfordringerne. Men det er sjældent her, du finder det, du søger.

Min tilgang er i stedet at skifte fokus og kigge på din egen oplevelse og reaktion på de ting, du oplever, er udfordrende. Den ro og harmoni, du ønsker i familien, skal starte i dig. Ved at skabe roen indefra, vil den forplante sig til dine omgivelser. Heraf vil du opleve langt mere overskud til hverdagens daglige opgaver og små udfordringer.

Det handler bl.a. om, at du skal flytte dig fra modstand, ved at blive bevidst om dine følelser, opdage tanken der skabte følelsen, og afkode hvad følelserne fortæller dig, du mangler. Ved at blive bevidst om dine tanker og følelser opdager du i realiteten dig selv, og kan tage større ansvar for det der sker i og omkring dig fx i forbindelse med konflikter.

Derudover skal der meget mere selv-kærlighed på banen. Du kan ikke give dine børn den ballast og selvværd, som du ønsker, hvis du samtidig slår dig selv i hovedet igen og igen. Du skal behandle dig selv, som den aller kærligste mor.

Min viden indenfor relationskompetence og hvordan individuelle mønstre og overbevisninger, ofte tillært tidligt i livet, påvirker samspillet i en familie, giver ydermere et godt fundament i forløbet.

Mit udgangspunkt er ALTID, at vi som mennesker alle gør det bedste, vi kan, med det vi har til rådighed på det givne tidspunkt. Derfor er indføling, empati og forståelse vigtige nøgleord for mig.

Individuelle 1:1 forløb for mødre:

Slip følelsen af utilstrækkelighed og få mere ro og overskud i hverdagen

Jeg tilbyder udelukkende længerevarende trivselsforløb. Fordi det er vigtigt, at du opnår den forandring, som du har brug for og ønsker dig. Og der kan ikke ske en forandring ved, at vi taler sammen en enkelt gang.

Et forløb hos mig skal være ren luksus for dig, hvor du får al den støtte og opbakning, som du har brug for, for at kunne opnå de resultater, du drømmer om. Forløbet vil give dig både viden, inspiration, læring, øvelser, refleksion, 1:1 sparring og guidning. Mine forløb foregår online (også 1:1 sparring), så du kan skabe forandring og udvikling hjemme i dine trygge omgivelser.

Du vil efter endt forløb have arbejdet grundigt med din nye værktøjskasse, så du fremover ved hvilke redskaber, du kan tage frem efter behov. Som menneske er vi i udvikling hele livet, og derfor skal vi være indstillede på, at der altid vil vise sig nyt læringspotentiale.

Er du interesseret i at høre mere, tilbyder jeg en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan kigge på, hvordan du kan skabe de forandringer, du ønsker i din familie. Send en mail til info@familienstrivsel.dk, så finder vi en tid til dig.

hvad siger andre:

Kristina, 38 år, Herlev:
Jeg tog kontakt til Anette, fordi jeg følte for meget uro indeni ift. moderskab og relationen mellem mig selv og mine piger. Jeg var klar til at lave de ændringer, der var behov for.

Jeg har virkelig lært at finde min egen indre ro i de situationer, hvor jeg normalt bare ville begynde at skælde ud af ren frustration. Det er hårdt arbejde, men det betaler sig i færre konflikter og mere ro. Og faktisk føler jeg mig meget mindre/sjældnere som en lortemor 😉

Det bedste ved forløbet har været tilliden. Og forståelsen. At være i et ”rum”, hvor alt er okay. Og at jeg hurtigt fik konkrete redskaber at arbejde med eller opgaver at løse. Jeg fortsætter arbejdet med Anette.”

Læs mere om Kristinas oplevelse her >>

Marlene, 47 år, Dragør:
Jeg har haft 2 samtaler, og har allerede fået meget mere selvkærlighed og omsorg for mig selv. Anette er god til at sætte sig ind i andres problemer og udfordringer, og er meget kreativ i sin måde at guide på. Det ses bl.a. ved, at hun klart og tydeligt skræddersyr sin måde at forklare ting på, så det passer til den enkelte. “

Jeanette, 33 år, Skive:

“Det føltes som så lidt, de råd du gav mig, men det har gjort en kæmpe forskel. Vi har fundet en ny rytme i familien, hvor der er mere overskud til det hele. Alt i alt er der kommet mere ro på. Rent faktisk var det mig, der skulle have lidt styr på mig selv, ikke min søn. 1000 tak fordi du fik mig til at indse det.

Det med at give mig selv omsorg og tage fat i mine egne følelser, inden jeg når til mine børn, har gjort en stor forskel. Nu arbejder jeg dagligt med min egen tankegang, så jeg ikke på forhånd forventer, at noget specielt vil ske. Jeg venter og ser, hvad der reelt sker, og tager den derfra. 1000 tak for hjælpen.”

Læs Jeanettes historie i denne case >>