MORS TRIVSEL

en forudsætning for trivsel i familien

Vi er så tæt forbundet i en familie, at det altid vil påvirke resten af familien, hvis en eller flere ikke trives. Forudsætningen for trivsel i familien ligger også i din egen trivsel – mors trivsel. Det er noget, mange mødre helt overser i deres store fokus på omsorg for især børnene.

Som de siger, når vi er ude at flyve – du skal tage din egen iltmaske på først, inden du hjælper børn og andre. Det samme gælder i familien. Du kan ikke være den mor og rollemodel for dine børn, som du i realiteten ønsker, hvis ikke du sørger for at passe på dig selv.

Ønsker du et andet resultat end du plejer, skal du gøre noget andet, end du plejer.

Lad mig guide dig til mere ro og overskud:

I min guidning tager jeg udgangspunkt i konkrete situationer, som du oplever er udfordrende. Ofte viser det sig, at når man arbejder med én specifik udfordring, giver det samtidig refleksion til at håndtere andre situationer på en ny måde.

Det de fleste har fokus på, er at finde løsninger på selve udfordringerne. Men det er sjældent her, du finder det, du søger.

Min tilgang er i stedet at skifte fokus og kigge på din egen oplevelse og reaktion på de ting, du oplever, er udfordrende. Den ro og harmoni, du ønsker i familien, skal starte i dig. Ved at skabe roen indefra, vil den forplante sig til dine omgivelser. Heraf vil du opleve langt mere overskud til hverdagens daglige opgaver og små udfordringer.

Det handler bl.a. om, at du skal flytte dig fra modstand, ved at blive bevidst om dine følelser, opdage tanken der skabte følelsen, og afkode hvad følelserne fortæller dig, du mangler. Ved at blive bevidst om dine tanker og følelser opdager du i realiteten dig selv, og kan tage større ansvar for det der sker i og omkring dig fx i forbindelse med konflikter.

Derudover skal der meget mere selv-kærlighed på banen. Du kan ikke give dine børn den ballast og selvværd, som du ønsker, hvis du samtidig slår dig selv i hovedet igen og igen. Du skal behandle dig selv, som den aller kærligste mor.

Min viden indenfor relationskompetence og hvordan individuelle mønstre og overbevisninger, ofte tillært tidligt i livet, påvirker samspillet i en familie, giver ydermere et godt fundament i forløbet.

Mit udgangspunkt er ALTID, at vi som mennesker alle gør det bedste, vi kan, med det vi har til rådighed på det givne tidspunkt. Derfor er indføling, empati og forståelse vigtige nøgleord for mig.

Online 1:1 sparring:

Jeg tilbyder 1:1 sparring ved køb af klippekort til 5 samtaler. Betaler du hele beløbet på én gang er prisen 3.750 kr. Men du kan også betale i 4 månedlige rater á 1.000 kr.

Book en tid her >>

Sessionerne foregår online (jeg benytter Zoom), så du sparer både tid og benzin til kørsel og kan sidde stille og roligt hjemme i egne trygge omgivelser. Min kalender er meget fleksibel, så det skulle være muligt at finde en tid, der passer i din hverdag.

Bor du i nærheden af Køge, har du også mulighed for at vælge en WALK & TALK session. Det aftaler vi, når din tid er booket.

Individuelle 1:1 trivselsforløb for mødre:

Slip følelsen af utilstrækkelighed og få mere ro og overskud i hverdagen

Jeg anbefaler mine længerevarende trivselsforløb. Fordi det er vigtigt, at du opnår den forandring, som du har brug for og ønsker dig. Disse forløb bliver skræddersyet til dig og er bygget op med både korte inspirationsvideoer til selvstudie og individuel 1:1 sparring. Derudover får du under hele forløbet FRI sparring via tekst/lyd-beskeder.

Et forløb hos mig skal være ren luksus for dig, hvor du får al den støtte og opbakning, som du har brug for, for at kunne opnå de resultater, du drømmer om. Forløbet vil give dig både viden, inspiration, læring, øvelser, refleksion, 1:1 sparring og guidning. Mine forløb foregår online (også 1:1 sparring), så du kan skabe forandring og udvikling hjemme i dine trygge omgivelser.

Du vil efter endt forløb have arbejdet grundigt med din nye værktøjskasse, så du fremover ved hvilke redskaber, du kan tage frem efter behov. Som menneske er vi i udvikling hele livet, og derfor skal vi være indstillede på, at der altid vil vise sig nyt læringspotentiale.

Mors Trivsel Mentorforløb er for dig, der alt for længe har overset dine egne behov, og som har brug for hjælp til at komme ind på en ny vej med langt større selvomsorg. Der er mulighed for både et 4 måneders og et 6 måneders forløb. Læs meget mere her >>

Lad os tage en uforpligtende samtale, så vi kan se, om der er kemi og ønsket om et samarbejde.

Book din tid direkte i min kalender >>

Eller send en mail til info@familienstrivsel.dk, så finder vi en tid til dig.

Hvad siger andre:

Kristina, 38 år, Herlev:
“Det bedste ved forløbet har været tilliden. Og forståelsen. At være i et ”rum”, hvor alt er okay. Og at jeg hurtigt fik konkrete redskaber at arbejde med eller opgaver at løse. Jeg fortsætter arbejdet med Anette.” Læs mere om Kristinas oplevelse her >>

Annette, 36 år, Hjørring:
“Det er grænseoverskridende at tage kontakt til en fremmed og erkende, at man behøver hjælp, men vil anbefale det til alle, som overvejer at søge hjælp om forskellige problemstillinger i familien. Det er det bedste, jeg har gjort. Man kan både græde og grine foran Anette og man bliver ”samlet op”, uanset hvor man er. “

Lene, 38 år, Herning:
“Jeg følte, jeg var kørt i hak med min datter. Alt endte i en konflikt og mit overskud var ikke tilstede. Anette siger tingene på en måde, så det hele giver mere mening. Hun inddrager ting fra hverdagen og gør det relevant og nærværende, og er god til at få en til se sin situation fra forskellige perspektiver.”

Marlene, 47 år, Dragør:
Anette er god til at sætte sig ind i andres problemer og udfordringer, og er meget kreativ i sin måde at guide på. Det ses bl.a. ved, at hun klart og tydeligt skræddersyr sin måde at forklare ting på, så det passer til den enkelte.”

Jeanette, 33 år, Skive:

“Det føltes som så lidt, de råd du gav mig, men det har gjort en kæmpe forskel. Vi har fundet en ny rytme i familien, hvor der er mere overskud til det hele. Der er kommet mere ro på. Det var mig, der skulle have lidt styr på mig selv, ikke min søn. 1000 tak fordi du fik mig til at indse det.” Læs Jeanettes historie i denne case >>

Anja, 41 år, Lolland:
“Anette har givet mig nogle brugbare værktøjer til, hvordan jeg kan være mere robust og selvsikker i min rolle som mor. Værktøjer jeg til enhver tid kan trække op af min rygsæk, når det er nødvendigt, og øjeblikkeligt finde det gode udgangspunkt igen.”
 
Katrine, 34 år, Kgs. Lyngby:
“Det giver en stor tryghed, at Anette er tilgængelig med opmuntrende ord og konkret vejledning mellem sessionerne. For al øvelse er svær, også når det gælder om at finde sin vej i opdragelse fra hjertet.”
 
Anonym:
“Forløbet har været med til at øge min bevidsthed om, at jeg er meget hård ved mig selv og har svært ved at give mig selv omsorg. Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg bliver bedre og bedre til at integrere i hverdagen.”