DIN TRIVSEL

en forudsætning for trivsel i familien

Vi er så tæt forbundet i en familie, at det altid vil påvirke resten af familien, hvis en eller flere ikke trives. Derfor er det så vigtigt, at du først og fremmest passer på dig selv, da det er hele forudsætningen for trivsel i familien.

Som de siger, når vi er ude at flyve – du skal tage din egen iltmaske på først, inden du hjælper børn og andre. Det samme gælder i familien. Du kan ikke være den samme mor for dine børn, hvis ikke du sørger for at passe på dig selv.

Lad mig guide dig til øget trivsel

I en guidning tager jeg udgangspunkt i konkrete situationer, som du oplever er udfordrende. Ofte viser det sig, at når man arbejder med én specifik udfordring, giver det samtidig refleksion til at håndtere andre situationer på en ny måde.

Jeg benytter bl.a. psykolog Mette Holms “OPPE-teori” som værktøj. Teorien bygger primært på den kognitive adfærdsterapi, som siger at der er et indiskutabelt påvirkningsforhold mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger. (Kilde: OP af Mette Holm, 2020 Muusmann Forlag)

OPPE-teorien handler om at flytte dig fra modstand, ved at blive bevidst om dine følelser, opdage tanken der skabte følelsen, og afkode hvad følelserne fortæller dig, du mangler. En større bevidsthed giver mulighed for at gøre noget andet.

Tanker fører til følelser, følelser fører til handlinger, og handlinger bliver i sidste ende til dit liv. Ved at blive bevidst om dine tanker og følelser opdager du i realiteten dig selv, og kan tage større ansvar for det der sker i og omkring dig.

 

Ønsker du et andet resultat end du plejer, skal du gøre noget andet, end du plejer.

Min viden indenfor relationskompetence og fx hvordan individuelle mønstre, ofte tillært tidligt i livet, påvirker samspillet i en familie, giver mig ydermere et godt fundament i guidningen.

Mit udgangspunkt for enhver guidning er, at vi som mennesker alle gør det bedste vi kan, med det vi har til rådighed på det givne tidspunkt. Derfor er indføling, empati og forståelse vigtige nøgleord for mig.

FAKTA OMKRING EN TRIVSELS-GUIDNING:
  • En trivselssession varer 60-90 min.
  • Samtalen foregår online, i dit eget hjem, via Zoom
  • Du er også velkommen i min hyggelige stue i Bjæverskov
  • Pris: 599,- kr./session der betales ved booking
  • Du booker tid ved at sende en mail til info@familienstrivsel.dk
hvad siger andre:

Marlene, 47 år, Dragør:
Jeg har haft 2 samtaler, og har allerede fået meget mere selvkærlighed og omsorg for mig selv. Anette er god til at sætte sig ind i andres problemer og udfordringer, og er meget kreativ i sin måde at guide på. Det ses bl.a. ved, at hun klart og tydeligt skræddersyr sin måde at forklare ting på, så det passer til den enkelte. Jeg vidste ikke, at det var muligt at komme op i energiniveau og flytte sig fra modstand ved bare at hoppe. Men det ER muligt ;-)”