ANDRE SIGER

Udtalelser fra kunder

Jeg øver mig på små åndedrætspauser i løbet af dagen – har haft gavn af at gøre det midt i kaos af grædende børn og lyden af “MOAR”. Det kan noget!

Det er fedt at mærke, at Anette med sine værktøjer og teori giver mig noget, der lige passer ind hos mig, og som jeg kan forholde mig til og bruge i hverdagen.

Det hele er med til at give mig et endnu større kendskab til, hvem jeg er.

Anette er hjertevarm og har meget stor omsorg for en. Hun er lyttende og har en god fornemmelse af den proces, man er i. God til at skabe et tillidsfuld rum.
Nana
33 år, Jylland
Jeg tog kontakt til Anette, fordi jeg følte for meget uro indeni ift. moderskab og relationen mellem mig selv og mine piger. Jeg var klar til at lave de ændringer, der var behov for.

Jeg har virkelig lært at finde min egen indre ro i de situationer, hvor jeg normalt bare ville begynde at skælde ud af ren frustration. Det er hårdt arbejde, men det betaler sig i færre konflikter og mere ro. Og faktisk føler jeg mig meget mindre/sjældnere som en lortemor.

Det bedste ved forløbet har været tilliden. Og forståelsen. At være i et ”rum”, hvor alt er okay. Og at jeg hurtigt fik konkrete redskaber at arbejde med eller opgaver at løse. Jeg fortsætter arbejdet med Anette.
Kristina
38 år, Herlev
Jeg havde ingen overskud, var kortluntet og skældte ud af ren frustration, hvilket fik konflikterne til at eskalere og det gik udover relationen til mine børn. Jeg ville gerne kunne hvile i relationen og være nærværende. Jeg havde svært ved at komme igennem konflikter – især med min datter og det var svært for mig, at tackle og rumme børnenes følelsesmæssige udbrud.

Konflikterne løses nu inden de eskalerer, og ved at jeg har arbejdet med mig selv og værktøjerne fra Anette, er vores familie blevet mere nærværende og rolige. Det er rart at være sammen og humøret hos os alle er blevet bedre.

Selv om det kan være grænseoverskridende, at tage kontakt til en fremmed person og erkende, at man behøver hjælp til en problemstilling, i mit tilfælde, konflikthåndtering med mine børn. Så vil jeg anbefale det til alle som overvejer at søge hjælp om forskellige problemstillinger i familien. Det er det bedste jeg har gjort – åbnet op for en fremmed, som er så dygtig til at hjælpe og lytte. Man kan både græde og grine foran Anette og man bliver ”samlet op” uanset hvor man er.
Annette
36 år, Hjørring
Jeg har haft 2 samtaler, og har allerede fået meget mere selvkærlighed og omsorg for mig selv.

Anette er god til at sætte sig ind i andres problemer og udfordringer, og er meget kreativ i sin måde at guide på. Det ses bl.a. ved, at hun klart og tydeligt skræddersyr sin måde at forklare ting på, så det passer til den enkelte.
Malene
47 år, Dragør
Jeg kontaktede Anette, fordi jeg har en søn på 13 år, som jeg har rigtig svært ved at rumme. Han er i gang med at blive udredt.

Forløbet har været med til at øge min bevidsthed om, at jeg er meget hård ved mig selv og har svært ved at give mig selv omsorg. Med støtte fra Anette ved jeg nu, at det er noget, jeg vil arbejde meget mere med.

Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg bliver bedre og bedre til at integrere i hverdagen. Det går langsomt fremad, men jeg er allerede blevet bedre til at rumme min søn, selvom det stadig kan gå i hårdknude.

Jeg er glad for, at Anette har skubbet til mig og fået mig ind på en ny sti.
Anonym
Det føltes som så lidt, de råd du gav mig, men det har gjort en kæmpe forskel. Vi har fundet en ny rytme i familien, hvor der er mere overskud til det hele. Alt i alt er der kommet mere ro på. Rent faktisk var det mig, der skulle have lidt styr på mig selv, ikke min søn. 1000 tak fordi du fik mig til at indse det.

Det med at give mig selv omsorg og tage fat i mine egne følelser, inden jeg når til mine børn, har gjort en stor forskel. Nu arbejder jeg dagligt med min egen tankegang, så jeg ikke på forhånd forventer, at noget specielt vil ske. Jeg venter og ser, hvad der reelt sker, og tager den derfra. 1000 tak for hjælpen.
Jeanette
33 år, Skive
Mit navn er Lene og jeg er alenemor til en pige på 8 år. Jeg valgte at tage kontakt til Anette, da jeg følte, jeg var kørt i hak med min datter. Alt hvad vi gjorde endte i en konflikt, især når det gjaldt lektier. Mit overskud var simpelthen ikke til stede.

Anette siger tingene på en måde, så det hele ligesom giver mere mening. Hun inddrager ting fra hverdagen og gør det relevant og nærværende for en, som står midt i det hele. Anette er god til at få en til se sin situation fra forskellige perspektiver, så man i den grad vil flytte sig.

Jeg føler, jeg har fået nogle værktøjer, så jeg selv kan fortsætte min rejse i at blive en bedre mor. Jeg kan varmt anbefale Anette.
Lene
38 år, Herning
Med udgangspunkt i min egen familie hjælper Anette mig med at anskue aktuelle problematikker fra forskellige vinkler. Sammen finder vi den metode jeg er tryg ved og mulige løsningsmodeller for fremtidig brug.

Det giver en stor tryghed, at Anette er tilgængelig med opmuntrende ord og konkret vejledning mellem sessionerne. For al øvelse er svær, også når det gælder om at finde sin vej i opdragelse fra hjertet.
Katrine
34 år, Kgs. Lyngby
Anette har givet mig nogle brugbare værktøjer til, hvordan jeg kan være mere robust og selvsikker i min rolle som mor. Værktøjer jeg til enhver tid kan trække op af min rygsæk, når det er nødvendigt.

Det har været et vendepunkt for mig, at jeg nu kan mærke mine ”rødder” og herved være stærk i mig selv, og have troen på mig selv som mor. Anette har været der for mig under hele forløbet. Og hun taler udfra egne erfaringer, som man kan spejle sig i.
Anja
41 år, Lolland